Dongguan Liqiao Can Manufacturing Co., Ltd.

Nyheder

Tinplate CASS.
Slip tid: 2021-09-07 17:20:59  Hits: 7

compared med andre emballage materialer, tinplate dåser har indlysende fordele. Så hvad er emballagefordele ved tinplate dåser?


1. God mekanisk ydeevne: Sammenlignet med andre emballagebeholdere, såsom plastik, glas og papirbeholdere, har tinplate dåser højere styrke, god stivhed og ikke er let at bryde. Ikke alene kan den bruges til små salgsemballage, men også hovedbeholderen til stor transportemballage.


2. Fremragende barriereegenskaber: Tinplate dåser har bedre barriereegenskaber endnoget andet materiale, med gode gasbarriereegenskaber, fugtighedsbestandighed, lys

Shielding egenskaber og duftretention. Derudover er forseglingen pålidelig og kan pålideligt beskytte produktet.

-


3. Ældre teknologi og høj produktionseffektivitet: Produktionshistorien om tinplate dåser er lang, og den modne teknologi har et komplet sæt produktionsudstyr, der passer til det. Produktionseffektiviteten er høj, og den kan opfylde emballagebehovene hos forskellige produkter.


4. Udsøgt dekoration: Metal Material Printing Machine fungerer godt; Mønsteret og varemærket er lyse og smukke, og den producerede emballagebeholder er øje

catching, som er en fremragende salgspakke.

-

5. Forskellige former: Tinplate dåser kan laves i forskellige former i henhold til forskellige behov, såsom firkantede dåser, ovale dåser, runde dåser, hestesko
haped, trapezformet osv., Som ikke kun opfylder emballagebehovene hos forskellige produkter, men også gør Emballagebeholdere mere varieret og fremmer salg.

-

6. Genanvendelig og genanvendelig: I overensstemmelse med internationale miljøbeskyttelseskrav i overensstemmelse med fremtidige produktstendenser.

Tidligere: No

Næste: Qinhuangdao Customs hjælper eksp...